- Autor: Petrazlamal
- Doba přípravy (min.): 45
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Miso rýže 390 g BIO DANIVAL | 5 |
Česnek | 5 |
Lahůdkové droždí | 10 |
Sůl | 5 |
Vločky ovesné | 75 |
Rajčata sušená v oleji | 55 |
Vlašské ořechy (nesolené) | 100 |
Cibule | 30 |
Žampiony | 250 |
Energetická hodnota celkem: 4903 kJ
Bílkoviny (g): 42,
Tuky (g): 77,
Sacharidy (g): 75,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 16,
Vláknina (g): 28,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1226 kJ
Bílkoviny (g): 10.5, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 18.8, SAFA (g): 3, Cukry (g): 4, Vláknina (g): 7, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Cibuli osmahneme na oleji a poté přidáme pokrájené houby. Po osmažení vložíme do food processoru a přidáme 5 nakládaných rajčat a 1 lžičku miso pasty. Rozmixujeme. Směs vložíme do mísy a přidáme rozmixované ořechy, rozmixované ovesné vločky, 1 lžičku uzené papriky, 1 lžičku česneku, nebo 1 stroužek česneku, 1 lžičku zeleninového koření, 1 lžičku soli a pepř podle chuti. Tvarujeme do placek nebo párečku a pečeme na sucho na pánvičce, nebo v troubě.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.